Om A.L.T.

Sådan foregår det


Der arbejdes med alle 97 muskler i ansigtet, hårbunden, halsen og nakken. Behandlingen påvirker det midterste lag af huden. Dette lag har mange nerveender. Disse nerveender reagerer på et ganske let tryk. Ved et nøjagtigt tryk i en eksakt retning, kan man stimulere nerverne i det midterste lag til en afspænding i bindevævet, som giver en øget blodtilførsel til hudcellerne.

Herved løsnes mange års spændinger op, og huden bliver glattere.

Ved et behandlingsforløb på 6 behandlinger, arbejdes der med forskellige dele af ansigtet, hvor hver del vil blive løsnet op.


Virker også mod


A.L.T.  kan også afhjælpe forskellige nerverelaterede lidelser i ansigtet som blandt andet:

migræne, og forskellige former for hovedpine,  spændinger i kæben, og forbedre skæv bidefunktion, ¨anstrengte¨/hængende øjne og tics, tinnitus, gengive følelse efter lammelse, stress og søvnproblemer.

Ved at identificere de områder, hvor smerten ligger, kan terapeuten finde frem til de muskler i ansigtet eller nakken, som er overspændte eller underspændte.

Ved at løsne spændingen i disse muskler kan man lindre de fleste tilfælde af migræne og hovedpine.

A.L.T.


Er en meget effektiv form for bindevævsansigtsmassage, og et seriøst alternativ til kirurgi og andre kemiske behandlinger, hvis man vil bevare en sund og smuk udstråling på en naturlig måde.  Ved kirurgiske indgreb ser ansigtet måske umiddelbart pænt ud bagefter. Men operation og indsprøjtninger er et voldsomt indgreb, der fjerner alle de små fine bevægelser i ansigtet, så man får et stift udtryk uden bevægelse og liv.

Målet med A.L.T.- behandlinger er at finde frem til ansigtets oprindelige afslappede tilstand ved at fjerne den ophobede stress fra huden og musklerne. Resultatet er en glattere, blødere og mere elastisk hud. Som ekstra sidegevinst får huden en smuk glød.


I ansigtet ligger vores historie, og efter svære perioder med stress, sorg, bekymringer, kan det aflæses i ansigtet. Ansigtet er afgørende i vores kommunikation og i vores relation med andre menneske. Det, vi ønsker at signalere, skal stemme overens med det, vi gerne vil viderebringe til andre. Det opnår man, når ansigtet er symmetrisk og har en afslappet udstråling.

 

¨Ansigtet er sjælens spejl¨